Sunday, February 05, 2006

Smoothie:)

Haftasonu keyfimin en guzel parcalarindan biri de butun hafta yalniz basina yapilan kahvaltilardan sonra yapilan kalabalik uzun kahvaltilar:)

Simdilerde yeni favorimiz ablamin smoothieleri:) Vitamin kaynagi ve de leziz bu iceceklere olan duskunlugumuz Innocent hayranligimizdan geldi. Innocent Ingiltere'de oldukca yaygin bir smoothie markasi, dogal urunlerle alternatif icecek yaratma girisimlerinden biri ozetle. Yahu biz de yapariz diyen ablam is basina koyuldu ve kendisine bir blender aldi. Boylece her haftasonu bu super lezzete doyabiliyoruz:)

Oncelikle blenderimizin icine muz ve armut dogradik. Diger yanda kati meyve suyu sikacaginda kucuk kucuk dogradigimiz havuc, pancar ve zencefilin suyunu cikardik ve blenderimiza ekledik. Ustune 4-5 kasik kadar yogurt (her zamanki gibi Greek Style) ve de bir kasik kadar bal ekledik.

Hepsini blenderda karistirmamizin sonucu olarak da leziz smoothiemizi elde ettik:) Hazirlanmasi cok kolay olan bu leziz icecegi herkese tavsiye ediyoruz:) Superrr:)

6 comments:

Anonymous said...

Canim cok guzel olmus yine. Insallah en kisa surede ben de basliyacagim tarifler vermeye.

Anonymous said...

bööö :) hic sevmem böyle faydali seyleri ;)ama yinede eline saalik :)

Burcuk said...

oyle deme Rahsan valla denemen lazim superr:)))

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

peki, gününbirinde biri yapip önüme getirirse olur, ama öyle biri olucakki bardagi parmagimin ucuyla itmeye utanicam :P saka saka yaa, sen bana bakma, mizmizlik yapar ama dibine kadar icer sonrada bigüzel yalanirim :D

Burcuk said...

eheh:) ben de ablam ilk yaptiginda icinde yogurt oldugu icin boyle bir "ya eminsin di mi innocent gibi guzel oldugundan" gibi bir onyargiyla yaklasmistim ama cok basarili cikti:))) Londra'ya gelirsen yapariz sana da:p