Wednesday, July 12, 2006

Kisacik tatil ozeti

Londra'dan merhabalar diyorum tekrardan:)

Ne zamandir ilgilenemedim ama bu sefer ki gundelik hayat yogunlugundan degil tatil yogunlugundan oldu:) Cok guzeldi tatilim, bir suru bir suru fotograf cektim ama yuklemeye cok usendim simdi, yavas yavas yazarim artik orda gorduklerimden...

Genel olarak istanbuldaydim, sicak havaya, bogaza, meyvaya doydum diyebilirim:) Bir suru arkadasimla bulustum ve yine klasik olarak onceden haber verdigim ve aramasini bekledigim bir cok arkadasim da aramadi, ben de aramadim, hic sevmiyorum kim once aradi muhabbeti ama yoruldum, ugrasamayacagim artik insanlarla, herkesin keyfi bilir...

Ben sevdiklerimi gordum zaten bol bol, annekusum hep benim pesimde kosturdu, babakusum usenmedi kalkti geldi beni gormek icin o sicaklarda, senay yengem de oyle...hepsini kocaman kocaman operim tekrardan:)

Eregli'ye de gitme firsatim oldu son 5 gun, festivali seyretme sansim oldu, genel olarak eglenceliydi ama bu belediye baskaninin hali nolacak bilemiyorum, kendisi obsessif bir bicimde sevgi-baris-dostluk uclusune takmis durumda, fenalik getirdi icimize, neyse sonra uzun uzun anlatirim cok komik bir adam cidden, tutmus Avrupa'nin en buyuk festivali diye yazdirmis programa, ing.sine de rezil olmayalim diye most participated demis, biz onu met.imle beraber most kro participated'a cevirdik ehehe:)))

Bir de cok guzel yemekler yedim, coguna direkt saldiri seklinde atladigim icin foto cekme firsatim olmadi ama bir iki yeri yazacagim bir kac gune:) off offf aciktim gene :)

Neyse, simdi isbasi zamani:) Gorusuruzzzzz.)

6 comments:

Burcu said...

hoşgeldinnnn...ne güzel dinlenmiş, sewdiklerini görmüş we moral depolamış olarak dönmüşsün. darısı yapamayanların başına :) öpüyorum..

homosapiens said...

hosgitmişsin belli. yediğin yemekleri ve çektiğin fotoğrafları bekliyorum.

matilda said...

ooooh mis gibin geçmiş tatilin..
hoşgeldiiiiin...:)

Anonymous said...

hosgeldin!
afiyet olsun :) tatiller de biter her zamanki gibi..
donusun guzel olsun, en onemlisi bu!

Gøkberk said...

Deme öyle:) Geçen sene Tatlıses'i 500bin kişi izledi, Tarkan'da tahminen 350bin kişi vardı. Her ne kadar biricik başkan sayıyı 1milyon vermiş olsa da...Hadise'yi kaçırdığıma yanarım başka birşeye yanmam. Sahilde seni gördüğümde Hadise yeni çıkmış sahneye. Haberlerde gördüm, gözyaşlarına boğuldum.

Burcuk said...

Hosbulduuuuk:)

Yavas yavas yazicam yemekleri ve de tatil maceralarini:)

Gokberk, valla cok komik oldu bir anda gorunce seni cok sasirdim:) Hadise'yi ben azcik izledim, aslinda stir me up der iner diye bekliyordum ama baska sarkilari da varmis hayret:)) eheh:)) ama genel olarak sahne performansi kotu bence, ben pek tutmadim:) simdi ben seni bir selamliyim, sevgiiii, barissssss, dostlukkkkkkk ahahahah:)))