Thursday, May 25, 2006

Wassap B?

Wassap, B?

Nothing!

Now: rain, cold, bad food, library, fourth floor, ear plugs, ECB, EMU, EDP, innovation, Kenen, Loedel, theories, complaints, losers, winners, money money money makes them funny, 3%, 60%, sanctions, Germany, France, Delor, coffee, muffin, bakery boys, blueberry, banana and nuts, rockafeta sandwich, pasta (of course!), Brunch Bowl, Garrick, bed, bedhead (really? or badhead? :)), telephone, utilities, flat, watch, alarm : and I woke up!

Soon: hmmmmm yumm yummm delicisious food, perfect recipes, sunshineeeee, happiness, sea, beaches, love, home home sweet home, graduations, nightlife, taksim, besiktas, simit, feta, kasar, fruits, markets, fresh jams, shopping, festivals, concerts, sunshine, sunshine, sunshineee.....

Now: Turn back to your 4th floor, B!

Pek yakinda:)))

www.davidandgoliathtees.com

7 comments:

hera said...

burcuk,
tavsiyelerini de dikkate alarak londrada 4 guzel gun gecirmeyi basardim. basardim diyorum cunku "bugunlerde hava cok guzel" diyordun ya hani, haftasonu aklina ben gelip uzulmussundur diye uumuyorum:) ya da otobuste gecerken falan sirilsiklam birini gorduysen o bendim.. anyway, tate modern muthisti. design museum'a denk geldim, orayi da cok sevdim. yemekler icin cok sevdigim birseye rastlayamadim, covent garden tavsiyen uzerine supperdi, orada yedigim cookieler unutulmazdi. ortam da cok guzeldi. londra guzel, buyuk, yesil. yer gok anglosakson olmayan insan dolu, pek enteresan. baska avrupa sehirlerinde o kadar dikkatini cekmiyor insanin.. kizlara nazaran erkekler daha guzel, yine enteresan. ha bi de harbi fish and chips yedim ve abbey road'a gittim, must do lar listesinden eksiltmek uzere. country taraflari muhtesem, kuzey bolgesinde evler falan ne o oyle yaa, eskinni korunmasi bu kadar mumkun olabilir mi hakikaten..
neyse, bildigin seyleri anlatmayayim, onerilerin icin tesekkurler..

Tugc said...

Ben blueberry seviyorum ama ya..Ozellikle blueberry muffin favori muffinimdir yani..Yaninda kahve veya whitechocolate mochayla (coguk veya sicak) super gidiyor..Cgu insan sevmiyor gerci..Bedhead de guzel, ben zaten uyguluyorum daimi olarak..(ben zaten bu modanin onculerindenim)..
Ama yakinda sunshine seni fena yakacak haberin olsun..Yemin ediyorum, olucem sicaktan..hani yikanip klimanin onunde duruyorum ya.. :)

Burcuk said...

Hera, hava disinda guzel gecmesine sevindim:) ya sorma boyle bir gaza gelmistik herkes yaz modundaydi sonra bi yagmurlar basladi, mubarek sonbahar! hasta etti hepimizi 15 gundur, neyseki bugun gunesli:) bi kendimize geldik valla:)) Londra cidden ilginc bi yer,kizlara nazaran erkeklerin guzel olmasi da dogru bi sey tabi:)) isbu sebeple pek bir degere biniyorsun burda laf aramizda ehehehe:))) yine gelirsin umarim:)

Tugce valla ben bu blueberry muffinlerin hastasi oldum, fabolous bakery boys mu ne oyle bir marka var aman yarabbi:)) neyse ama bugunlerde baktim bu gidisat iyi degil, turkiyeye gelis zamani da yaklasti, biraktim artik:)) onun yerine kuru kayisi, uzum felan yiyorum saglikli yasayalim babinda:))ya da bu geobar.lar var, muslinin bar hali diyelim:)onlar guzel oluyor az kalorili lezzetli seklinde:) bu arada dikkat et valla hasta olursun yahu klimadannnn:)

vintage biscuit said...

ya muffin felan demeyin . yaz geliyo yememem lazım:(((((. ama yiyorummm. ee ne olcak şimdi:))))
bu arada aşağıda dönen sarı yıldıza hastayım:)

onemedico said...

güzellik merhaba, nasılsın, umarım iyisindir.. vermiş olduğun cyberdog bilgisi için çok teşekkür ederim. çok naziksin. istanbul'dan istediğin şeyler var mı? söyle hemen halledeyim. kendine dikkat et. istanbul'dan tüm sevgilerimle..

Tugc said...

nereye kayboldun yine?

Burcuk said...

Dondummm:) ya bu ara cok bakamiyorum siteye:( malum nedenlerden oturu:/

Vintage, bu muffin olayi cok kotu valla, direkt baglaniyorsun:) neyse ama dogru diyorsun, yaz geliyor toptan birakalim muffinleri:)

Onemedico, ne demek:) aslinda sicak hava ve de bilimum taze meyve istiyorum:) artik gelince bol bol yerim:) sag olasin:)