Sunday, May 21, 2006

MREC: Movement for the Relocation of England to the Caribbean

For the ones complaining about 15 C at the end of May (me? noooo, of course not!), it's time to take initiative!!!! (Copy paste from Facebook)

Remember the time you had to walk to school in the rain? That time when the sun didn't come out all day? When the only people you saw were pasty white?

Yea we know. Shit is everyday.If you've ever lived in a proper country where sunlight reaches the earth then you know England could use some sorting out.

Luckily not all is lost. We're on an island! All we need to do is strap on some rocket boosters to Scotland and the North of England and we're ready to sail!

(Isyanlardayim! Mayis sonunda atki takmamali insan! Ve de "aman da sicaklar geliyormus onleminizi alin" tadinda haberler okumamali memleketiyle ilgili! Markette kiraz da gormemeli kayisi da!!! Ayip!!! Evet, karayiplere tasiyoruz adayi, var mi bir diyecegi olan? Peh)

11 comments:

Tugc said...

Hehe:) Richmond'a alalim seni..Yazlari sicaktan nefes alinmiyor orda..Ben yollarim sana karpuz kiraz filan:)

Burcu Karadaş said...

ayıptır söölemesi(ki bu lafa gıcık oluyorum ayıpsa sööleme kardesim:D)buralarda sıcaklar bi bastırdı..pastırma,sucuk yazı hakgetire:D

geçen hafta şenliklerde mont giydik,sıcak olur die doldur burdan askılı bluzlarıı.ahan da bitti sınavlar var ya..ondan 30 derecenin üstünde..:)) kiraz çıktı sonacıma errik bilem var:D hem muzların büyüğü de var...gel buralar da bi dondurunma yerız yaww..gel artıkın..!

Unknown said...

Burya girdikçe acıkıyorumm:))

Burcuk said...

Tugce valla geliyim yahu:) ama orda da kiraz yoktur! Bak karpuz dedin aklima girdi simdi:))neyse az kaldi:)

Burcyni gercekten ayip! zaten her gun turkiyedekilerden mailer geliyor ayyy cok sicak kavruluyoruz diye, ben de gicik oluyorum, sikayet etmeyin kardesim:) iscacik oturun iste:)) gelmek sart oldu artik:)

Jade son gunlerde pek bir istah acici post koyamadim, pek yakinda insallah donecegiz eski guzel gunlere ehehe:))

Mr D(j):) Yep it's better in Eregli, actually anywhere in Turkey:) but today at least there is some sunshine huh?

ferhat can said...

pazartesi istanbul 37 derece olacak diyorlar.

Burcuk said...

burasi da 15-16 derece olcakmis :( neyse canimiz sag olsun napalim:)))

Tugc said...

BEn sana sefertasinda yollarim hepsini burcucum, hic merak etme sen:) Kuzucugum benim:) Hehe..

Unknown said...

valla gidilcekse kanada'yi da goturelim.Gerci kanada'nin yarisi oraya christmas zamaninda tasiniyor ama yine de :)

Unknown said...

bu arada soguk atki falan dedin aklima geldi . Haftasonu gittigim yerde kar yagdi.Kuzey yarimkurede mayisin 21'inde kar yagan baska biryer varsa oraya tasinmak istiyorum.

Burcuk said...

valla goturelim:) toptan tasinalim:)) ya hadi yagmur yagsin ama en azindan sicak olsun ya, mayis sonunda sakir sakir yagmur ruzgar firtina nedir, kar nedir!!!!

kisin daha guzeldi hava valla! en azindan gunes aciyodu...neyse onumuzdeki hava gunesli gozukuyor web.de, bakalim goricez:)

Tugc said...

Burcucum, sana su kadarini soyleyeyim..Ben norvecteyken, 16mayista dolu ve kar yagmisti:)Yani, bu kuzey ulkeleri (laf aramizda)biraz anormal:)