Saturday, May 20, 2006

Ne agzimin tadi var, ne canda huzur...

Basliga bakip aldanmacalara yer vermemek icin soylemem lazim oncelikle agzimin tadi yok evet ama gayet huzurluyum:) yani ciddi bir durum yok ortada...

Bu agzimin tadi olmamasi durumu farkettim ki benim Turkiyeye gitme ihtimalim ciktiginda ortaya cikiyor. Ne zaman biletimi alip gitmem kesinlesse yedigim hicbir seyden zevk alamiyorum, aklim fikrim anne sultanimin marifet sovu yemeklerinde:))) Uyudum uyandim bu yogurtlu ispanak salatasindan yapayim dedim hem saglikli olur aksam icin hafif hafif, once zeytinyaginda sarimsaklarim yandi azicik, sonra da...sonra da noldu iste anlamadim ama hic zevk alamadim yedigim kocaman tabak ispanaktan ki burda en sevdigim seylerden biri.

Hadi bari ustune meyve yiyeyim dedim de bu minicik muzlar da insanin asabini bozuyor gercekten. Gecende kahve aliyordum okul kantininde yanimda da kucuk torbamda bu minik muzlardan vardi tabi kahve yanina, kadin da boyle hayretler icinde kaldi bu kadar minigini hic gormemistim diye, ne yalan soyliyim ben de...bunlari bizim yerli muzlar gibi kucuk olur leziz olur diye aldim ama hem bizim yerlilerden kucuk hem de tatsiz...parmak kadar muz mu olur guzel kardesim? (ki benim elim kucuktur yani) buyuklerinden alin demeyin onlarda da tat yok...artik hicbir sey de tat yok...tat turkiye semalarinda beni bekliyor:)))

ya boyle iste derdim buyuk...sabah da Borough market'da kocaman patlicanlar gordum zaten aklim basimdan gitti. Boyle ayni bizim patlicanlar gibilerdi, kocaman, isil isil, soyle bir 3-4 dk izledim onlari, aklimda patlican kizartmalar mi ararsiniz, imam bayildi'lar mi...ya da tabi ki favori yemegim: (annecigim hemen bilmistir) patlican kavurmasi. ayyyy evet:)))

neyse saka bir yana, baslik sadece sarki sozu, oyle tatsizligi dusunurken aklima geldi...onun disinda bir sorun yok, gunler ayni: stresli, yogun, merakli

2 comments:

Burcu Karadaş said...

eve giren burcuk'ya annesi bir süprüz yapar..bilin bakalım neee?

canımcığımın annesi said:bucucum özlemişsindir die ıspanak yaptım

canımcığım said:(kadıncağızın havesini kıracak değil ya:D)ne zamandır da yemiodum.iyi ki imambayıldı yapmamışın.çok sevindim:))

artık gerisini siz düşünün:D

Burcuk said...

ehehe:)) Burcynicim birincisi ispanaktan sıkılmam mumkun degil, favori yiyeceklerimden biri:) yeter ki guzel pisirilsin/yapilsin:) İkincisi de annecigimin ispanagi bile muhtesem olur yahu benimkiler halt eder yaninda ehehehe:)))