Sunday, May 22, 2011

Prenses M

Sevgili minik Prenses M,

Daha ismini internet ortamlarinda yayabilir miyiz yayamaz miyiz annekusundan ve babakusundan izin almadik, ondan simdilik senin ismin bu blogta Prenses M diye gececek.

Ben senin birtanecik teyzenim, bu dunyaya gelisini goren tek insan. Ilerde bir gun ergenlik caginda falan bana kizip "sen kim oluyorsun ki bana karisiyorsun" vs dersen diyecegim budur, ben senin bu dunyaya gelisini goren tek insanim! Seni yillar boyu isteyen, bekleyen ve gelecegini duydugumuz andan itibaren de aylar boyunca saglikli gelmen icin dualar eden bir grup insandan biriyim ayrica. Bu arada bu "bir grup insan" senin gelisin sonrasi mutluluk ve cilgin bir sevgi seli icinde kafayi yemis durumda, cevrende dort donuyor su anda. "Ag" diyorsun heyecanlaniyoruz, "guk" diyorsun kamerayi elimize aliyoruz. O derece bir asigiz sana hepimiz!

Bir pazar sabahi uyandigimda yataktan ilk gordugum seylerden biri senin minik ayak izlerin olunca blogdan da bir ilan-i ask etmem gerektigini hissettim :) Cok seviyorum seni! Iyi ki geldin aramiza :)

Daha 2 aydir aramizdasin ama yillardir buradaymissin gibi hissettiriyorsun insana. Simdiden daha interaktif olmaya basladin, dun bana gozlerini portlete portlete bakarken vermek istedigin mesaji anlamadim zannetme. Sonrasinda yandan yandan attigin gulucukle beraber caktim ben kofteyi, aramizda kalacak, sen merak etme, ssstttt :)))

Birazdan seni gormeye gelecegim yine, bilare de bu ve benzer postlari basip defterinin arasina koyacagim.

Hosgeldin minik!

4 comments:

Berceste said...

Gozlerim doldu yahu, yapmayin etmeyin :) Hosgelmis bocuk, sevdikleri ile birlikte, saglikli, mutlu bir omru olsun... Bizim bocugun eski fotograflarina baktim da gecen gun, ne kadar minikmis yahu dedim. Oysa tebrige gelenler ay bizimki de bu kadar minik miydi, unutmusuz dediklerinde kiziyordum, insan her anini yasamali ve unutmamali demistim. Ama her ay yeni birsey oluyor ve yenilere o kadar cok odaklaniyor ki insan, eskiyi unutmaya basliyor :( O sebeple her ani mutlaka kayda alin, ileride cok guzel olacak cok :) Yeniden hosgeldin minik prenses :)

tubik said...

Çok duygulandım yahu!

Başak Abla'yı gönülden tebrik ediyorum ve hepinize birlikte güzel, huzurlu ve eğlence dolu bşr hayat diliyorum.

O mercimek parmakları benim için ısırabilir misiniz lütfen :)))

M'in babasi :) said...

cok eglenceli olmus yahuu...

Burcuk said...

Dilekcim, inanilmaz hizli buyuyor gercekten, akil almaz bir sey :) Aman nazar degmesin, kucuk buyuk her hali guzel vallahi :)

Tubik:) Tesekkur ederiz canim, su anda Prenses annekusunun siki yonetimi altinda! Gorus zamanlarinda ayaklarini acikta yakalayabilirsem hemen isirayim :)

Prenses babasi :) Devami gelecek bu yazilarin :)