Sunday, August 06, 2006

Hazir...

Hazir Agustos ayi baslamis, Eylul'e surda bir aydan az bir sure kalmisken, kivircik da gezilerden yorulmus kardesini beslemeye alismisken [:)][bu durumdan super mutlu smiley] ben mutfaktan azicik cikiyorum ve de kendimi akademik dunyanin dalgalarina birakiyorum :)))

Bu surede "naptin burcuk, iyi misin, nasilsin, cok calis, tembellik yapma, dombik patates, bortum bocegim" vb bilimum sey soylemek isterseniz mail adresimden ulasabilirsiniz:)

Agustos 15'te yine buradayiz, kimseciklerin tahmin etmeyecegi bir salata tarifiyle Yemek Cininin duzenledigi Ye-13 aktivitesine katilmak icin:)

Bu arada siz de kendinize cok iyi bakiyorsunuz, mutlu mesut yasayip gidiyorsunuz, capiche?

Bir de Fiona Apple dinliyorsunuz:

Doyamadiysaniz gidip ustune bir de Across the Universe, Mistake, Please please please dinliyorsunuz, bulamazsaniz bana bir mail atiyorsunuz ben size yolluyorum:)

Sevgi saygi bilimummmmm opucuk


Nerd mode on Bee

Burcuk

19 comments:

Anonymous said...

kendını herseyden uzaklastırıp tez yazmaya mı verdın , kolay gelsın , basrılar dılıyoruz vede ne yapıyoruz cokcok opuyoruzz..

Berceste said...

Rastgele Burcukcugum, yapabilecegimiz birseyler olursa haber et lutfen ! Bilgisayar basi kurtlugu yapmaya calisiriz en kotusunden... Opuldun, iyi sanslar ....

Tugc said...

Bence en guzeli Shadow boxer mi oyle birsey..o sarki baya guzel..ben bu aralar Pink'inWho knew sarkisina takili kaldim..

Parizyen Ay Lambasi said...

kolay gelsin sekerim.
ben de gidiyorum bir sureligine yakinda.
donusumuz muhtesem olsum!!!

Burcuk said...

Annekusum, evet oyle karar verdim, yoksa baktim olmayacak bu is:) yani olur da yine de olsun:) ama yine dayanamadim girdim baktim yorumlara eheh:) o kadarciktan bir sey olmaz canimmmmmmmmmmm:))

Dilekcim, coook sag olasin!!! emin ol hemen haber vericem:) simdilik ilham perilerini bu taraflara dogru kiskislarsan cok sevinirim:)))

Tugce:) guldum yorumunu okuyunca:))) yahu o kadar video koyduk, bir izlesene baksana ne caliyor:) shadowboxer tabi ki de!!! :)

Fakecim, sana da simdiden iyi tatiller, bol eglencelerrr:) donusumuzun nasil olacagi kesin canim.)))

Tugc said...

Valla videoyu izleyecek kadar vaktim yoktu, o yuzden sadece okuyup yorum yazabildim:)

Burcuk said...

Ehehe:))) Iyi yapmissin:))vaktin oldugunda izle bak, cok hos bir video olmus, kadin acayip guzel yaaa!!! ve nasil guclu bir sesi var, di mi yaa? :)

Tugc said...

Izledim zaten az once..Ozellikle o sarkida sesinin guzelligi daha da bir ortaya cikiyor..Hatirlasan Fiona Apple bana sen yollamistin;) sayende 5 tane fiona apple sarkim var benim listede:)

Anonymous said...

tatlım akademik dalgalar seni cok guzel yerlere gotursun dilerim ve en kısa zamanda beklerim geriye :)

Mr_TD said...

yine gene gel :)
aralarda gözük,laflayalım biraz,
;)
TD

Burcuk said...

Tugceee, ahaha:) cok guldum:) ben tamamen unutmusum sana gonderdigimi, tam dori.yim bugunlerde:) iyi olmus, sen onceden kesfetmissin Fiona'cigimi:)

Zeynepcim, oo kirmizi rujlar hazirrr:)) pek hayirli bir yere suruklicek gibi durmuyorlar ama bakalim:) neyse genel sonuc olarak guzel yerlere surukleyecegini dusunup motive olmak lazim, evet!! sag olasin:)

Mr TD, aralarda gorunurum tabi ama sen tatilden gorunur musun bilmem:) ben olsam gorunmem eheh:)ohh yayilirim butun gun, zaten bugunlerde canim bir hamak cekiyor, hic hayra alamet degil:)

Gorusuruzzzzzzzz:)

ycurl said...

kolay gelsin. Merak etme yazarsin ama bloga bulasmak biraz aksatiyor. Bence internetini de kapa calisirken ise yarar ;)

Anonymous said...

iyi calisasin, islerini tez halledesin, hemen dönesin bre burcuk !

Burcuk said...

Ycurl, dogru diyorsun da bazi web sitelerine bakiyorum surekli yazarken, ondan lazim oluyor, bir de insanin cani da sıkılıyor arada...neyse az kaldi:)

Rahsan:) guldurdun valla:) Edirne'li cok sevdigimiz bir arkadasimiz var bizim, onlardan biliyoruz biz de siveyi cok hosumuza gidiyor.) bir de gecen gun Ata Demirer izledik ablamla, bu stand up showunu, aman ne komik seymis, kac gundur a be ansel a be gratel geyik cevirip duruyoruz:))) izlemediysen aklinda bulunsun.)

Çileksuyu Sibel said...

canim benim kolay gelsin,bol sans...allah zihin acikligi versin derdi babaannem bana ama bende pek bir fark yapmazdi:(

vintage biscuit said...

yavrusu simdiden ozledik !!!
bana destegin icin cok tesekkur ediyorum ayrica , bu cirkin olayda commentlarinla yanimda oldugun icin

basarilar diliyorum sana kolay gelsin . hersdey guzel olucak insallah
turkiye ye geldiginde de ilk isimiz tanismak olsun
kucakliyorum seni burdan agzim burnum danette li halde :))

Anonymous said...

aaaa izlemez olurmuyum :) choluumu chocuuumuu yedi doymadi beyaaa (hani geyikler yemek yiyemezler, sürekli tetikteler, aslanlarda pusuya yatmislar falan) :))

Burcu Karadaş said...

anam benim ki börtü böcüğe karışmışş.vay vay vay:))

sona baktım ki çalışcak..ay ay ay dedim:))

kendine dikkat et kısım..sen bize lazımsın

Burcuk said...

Sibellacim cok sag ol:) Allah zihin acikliginin yaninda mumkunse akil fikir de verirse sevinirim, dengesiz ruh hali yaratan bunyemi cikartip atasim var camdan asagi:/

Vintagecim be her tarafim cikolata oldu ama oldu mu simdi:)) Gozun aydin tekrardan.)

Rahsaaaannnnn ahahaha superdi orasi di mi:) o yuz ifadesi super zaten:))

Burcynicim sık foto yapmisizz:)) eheh:)) sag olasin.)