Monday, January 25, 2010

Muhtesem Donusler!

Yanlis okumadiniz baslikta, evet, muhtesem donusler!

Londra'ya donus 2 ay once gerceklesti, gym.e donus (2 ay aradan sonra) 3 hafta once, bilgisayara donus 2 saat once, bloga donus 5 dk once! Bu seferki uzun sureli olacak diye umuyorum.

Sorun su ki uzun suredir yaklasan dogumgunuyle beraber "yaslaniyorum, fazlaliklardan kurtulmak icin son sansim" piskolojisindeyim. E boyle olunca tabi bol bol spor dahil oldu hayatima gecen yazdan beri, cok da iyi oldu. Enerji seviyemde falan inanilmaz degisikliklere sebep oldu, cok iyi hissediyorum o yonden kendimi. Onun disinda tabi yediklerime de daha cok dikkat eder oldum, eski tariflerde dolanip duruyorum. Bloga geri donersem tekrardan yeni leziz/hafif tarifler bulabilirmisim/yaratabilirmisim gibi hissediyorum...Gorecegiz!

Simdilik son iki aydir Londra'da kesfettigim ve tutkunu haline geldigim uc yerle kisacik bir baslangic yapmak isterim:

Gail's: Yazip yazip sildim bir suru kez, nasil tarif etsem bilemiyorum...Ispanakli ince boreklerinden tutun gronalasina kadar her seyin ozenle yapildigi acikca ortada olan leziz otesi mahalle firini/cafesi diyebiliriz sanirim:)

Princi: Italyan mutfagini sevmek icin bir sebep daha! Self-servis firin/cafe benzeri yine...Muhtesem tatlilar, pizzalar ve de panattoneler cenneti! Yakinlarina vardigimda ugramaktan kendimi alamadigim ve de gittigimde kendimi kaybettigim yer!

Busaba Eathai: Princi'nin karsi komsusu Thai restorani. Cok gurultulu ama ayni zamanda da gurultu ve kalabalikla gelen super bir enerjiye sahip, super leziz Thai yemekleri ve de inanilmaz aci curry'ler yapiyorlar. Asparaguslu pilav da benden ozel tavsiye ;)





Son olarak da mutfagin evin yeni uyesi, ev arkadasimin kedisi Oscar karsinizda:



Icimizdeki kedi aski bambaska! Evet!

3 comments:

Berceste said...

Ben bu Garfield kiliklinin hayrani oldum haberiniz ola :P

Merve said...

off nasıl karizmatik bir bakıştır o :) yanaklarından öpesim geldi, evet benim de içimde bir kedi aşkı yatıyor :)

Prometheus said...

Kediler bana yanlış yerde, yanlış zamanda, dahası yanlış bir canlı olarak doğduğumu anımsatıyorlar nedense... :)