Monday, September 29, 2008

Bu arada...

Bu arada 14 Temmuz'da yazdigim postta da demistim ya hani bende yemekle ilgili mistik bir durum var diye, iste tam bunun ustune bizim finans takiminin takim ruhu bla bla geyik guclendirme gunu aktiviteleri kapsaminda bizi yemek kursuna goturduler!!! Yahu bu kadar da sansli foodie olunur mu? :)

Unutmadan not edeyim istedim.

Bir diger bu arada da Turkiye'den izlenebiliyor mu bilmiyorum ama BBC I-Player diye bir sey baslatti. BBC'de yayinlanan programlarin videolari web sitesinde yer aliyor, isterseniz kendi bilgisayariniza yukluyorsunuz, isterseniz internetten izliyorsunuz. Burda Categories bolumunden Factual'a girerseniz Food & Drink bolumunu bulacaksiniz. Cilgin programlar oluyor, izleyebiliyorsaniz kacirmayin derim.

www.bbc.co.uk/iplayer


And another btw (bu arada means btw in Turkish) is that some friends asked for some posts in English, I'll consider it. It doesn't seem possible before Dec with my busy schedule but might be one of my new year resolutions;) Who knows? :)

2 comments:

Hakan SELEK said...

enteresan güzel... bu arada sana bir bilgicik : dün öğrendim. mevsimi ya hani... nar'ın. Nar'ı dik olarak ikiye kesiyorsun bıçakla. sonra boçağı ters tutup iç kısmını bir meyve kabına çevirerek elde tuttuğun narın dış kabuğuna vurmaya başlıyorsun. 1-2 dakika içinde elin bile kirlenmeden tüm nar tanelerini bu kabın içerisine dökülmüş olduğunu görüyorsun. Benim çok hoşuma gitti. Eşim tv izlerken ümit ustadan öğrenmiş bunu... dene mutlaka (ama sen biliyorsundur bunu...:) )

Hakan SELEK said...

bbc radyo yayınını veriyor buraya sanırım UK içerisinde izleyebiliyorsunuz programı...