Monday, January 21, 2008

Geliyor geliyorrrr

Geliyor geliyor diyorum gelemiyor bir turlu yazi.

Nitekim dun aksam yine bir pazar gecesi sendromu seklinde yazayim dedim ama sonradan vazgectim. Cunku oyalandikca daha cok dagiliyor uykum. Ayrica bu pazar gecesi sendromlari artik sadece pazartesi zombisi sendromlariyla sonuclanmiyor. Zombi oldugum yetmiyormus gibi ustune ustluk kirpis bir yaratik oldum. Sol gozum israrla pit pit atiyor. Internetteki abuk sitelerden birinde "gozun gip gip etmesi" seklinde tanimlanmis ve de bilimum sacma sitede de varlik gostergesi gibi atislar tutuslar vs.

Uzatmanin alemi yok, olay goz seyirmesi. Ve de oldukca (!!!) sinir bozucu. Bir degil iki degil, butun gun kirpisir mi bir insanin gozu? Gecen haftasonu oldu, hadi butun hafta yorulmusum herhalde dedim gectim. Ama bu hafta tosunlar gibi uyuduktan sonra hala olmasi artik biraz bikkinlik verdi. Neyse simdi hemencecik yatip yarin da kahve icmeyip durumu gozlemlicem, hala devam ediyorsa artik doktor yollari gorunur :/

Bu arada dun internette bu yeni cikan Evlerinin Onu Boyali Direk versiyonunu izledim. Dunden beri agzima takildi, "goz goz olmus cigerlerim kaniyorrrr" diye dolaniyorum ortalikta. Neyse ki ofiste hic Turk yok :) Gozu kirpis arabesk bir tip oldum, noldu bana!!!! *

:)

Duzelince yazicam. Once babakusumun hamsili pilavini, ardindan Eregli'nin en bir guzel balik yapan yeri olan Levent Balik'i.

Sizlere kirpis kirpis iyi geceler dilerim sevgili Foodie dostlariii

* Bu arada sarkinin arabeskligi bir yana hos bir versiyon olmus bence ;)

9 comments:

Tijen said...

Çabuk iyileş Burcuk!

Tijen said...

Yani çabuk düzel.

Anonymous said...

cok gicik bir durumdur. acil sifalar.

Anonymous said...

Burcuk, blog'unu yeni kesfettim, okumasi cok zevkli :) Bir donem bende ingiltere'de kalmistim, yemek bulamadigim icin kendimi biraya verip kilo alip donmustum :)

Goz seyirmesi icin tavsiye, gece yatmadan bir saat once, demlenmis ve beklemis/sekersiz caya pamuk batirip fazla sikmadan gozunun ustune (kapali olarak :) koy ve 10-15 dk bekle. Cay banyosu gozu dinlendiriyor gercekten.

Sevgiler,
Mine

broken said...

hatırlanacaklar:
bu sayfayı takip et.

tubik said...

burcuuuu!! İyileştin miii??
Bak ben artık yemek yapma denemeleri yapıyorum.. Ne güzel olur böle yine bi sürü tarif yazsan ben de elimden geldiğince yazmaya çalışsam :)

>>>>MUSTAFA<<<< said...

demek ki sonunda sende hayata döndün:) yani blog hayatına:)

iii geceler demeye geldim:) uykum varda hemen yatacam:))

muttaba geldi ve gitti:)

Burcuk said...

Cok tesekkurler Tijen abla :) Gozum iyilesti ama yine cok uzun sure calistigim zaman sinyalleri veriyorum :)

Butun yorumlar icin tesekkurler :) Tubik hamsili pilav denemeni bekliyorum artik heheheh :)

Sesli Chat said...

Goz seyirmesi icin tavsiye, gece yatmadan bir saat once, demlenmis ve beklemis/sekersiz caya pamuk batirip fazla sikmadan gozunun ustune (kapali olarak :) koy ve 10-15 dk bekle. Cay banyosu gozu dinlendiriyor gercekten.