Saturday, July 15, 2006

Aaaa Turkish Festival :)

Odamda bir hazine:) Iki adet camlica gazoz bir buyuk paket eticin, inanamiyorum sayin seyircilerrrrrrrr:))) Gozleri doluyor insanin manzara karsisinda:)))

Heyecanim ustumdeyken hemen yazmak istedim:) Bugun Despina'yla bulustum, Borough market'a gidip falafel yemekti amacimiz, afiyetle de goturduk ayiptir soylemesi:) Ama falafel macerasini simdi bir kenara birakiyorum, bilare yazarim vaktim oldugunda...Neyse, sonra "cok yemisiz bir yuruyus yapalim" dedik, bu arada Big Dance festivali basladi Londra'da bugun, her tarafta dans gosterileri falan vardi, bunlari da diger etkinliklerle beraber toptan yazicam, geleyim asil olaya:)
London Eye'a dogru yuruyoruz, Oxo Tower'a dogru gelirken bir baktim her tarafta Turk bayragi, "amanin" dedim "nolor" :) Megersem Turk festivali varmis hemen Oxo Tower'in yanindaki bosluk alanda aaaa sasirdim kaldim valla:) Gorseniz, tam bayram yeri....Her tarafa standlar kurmuslar, bir suru Turkiye tanitici kitaplar veriliyor bedava, sonra takilardan tutun da eski muslum cdleri satan yerlere ve de bilimum cesit yiyecege kadar her sey var, "ahhh" dedim "ahhh" yani falafeli de cok severim ama bilsem yer miydim be ahhh...neyse artik olan oldu tabi, ben de ustune ne yedim ama dersiniz?

Karpuz gormus, dayanir mi bunye? :) Dayanmaz! Ohhh cok guzeldi valla:) Tekrar tekrar yiyesim geldi, o falafelleri yememis olsaydim gunumu karpuzla gecirebilirdim, cok lezzetliydi:)

Kucuk de bir sahne kurmuslar, dansoz cikti iki kere, ilkinde mavi elbiseliydi ikincisinde kirmizi:) Sonra sarki soyleyen bir amca cikti, "I want to see your hands" diyip bir elleri goreyim bile yapti yani ben daha ne diyeyim:)))

Sonra biz daha devam ettik ama donerken ben tekrar ugradim, o sirada bana camlicalari bedavadan veren abiye burdan sevgilerimi iletirim:) Ayrica Eti Cin gibi vazgecilmez bir abur cuburu ingiltere sinirlarinda bizlere sunan amcalara da burdan sevgi saygi bilimum:)

Eglenceliydi cok, emek verenlerin ellerine saglik!

Not: Buraya daha fazla resim yukleyemedim, blogspot.un yine butun marifeti ustunde :/ Flicker.a yuklerim artik. Soyle bir goz atmak istersiniz diye kisacik video koyuyorum. Gorusuruzzzz:)


Turkish Festival

7 comments:

Burcuk said...

aaaa it's a pitty that we didn't see each other:/ the thing is that I didn't know that there's a turkish festival, I just came across while walking towards london eye:) It was so funny, wasn't it:)

see you soon:) xxx

Burcuk said...

Btw, did you also see the dancers around Tate Modern? there were some dance performances from different villages of uk, something traditional and british in london:) ehehe:) cool!

Burcu said...

biri Eti Cin mi dedi hmm :) ya gurbet ellerde bi cin bulmak ne demektir tahmin edebiliyorum az çok hehe buarada ne eğlenceliymiş ya Türkiye de bööle güzel türk festiwali yapmıyorlar ne hikmetse :)bendee istiyommm bendeeeee ...

Burcuk said...

eheh:) ya sasha cidden cok guzel oldu:) eti cin ve de eti puf benim favori abur cuburlarim:)

bir de karpuz cok sahaneydi yaa offf:))))

vintage biscuit said...

ohh ohh cok sevindim
kebap olmusss iyi denk gelmisss
yemene coki sevindim
karpuz her derde deva dimi
bu arada eticin / etipuf / cokomel
klasikler arasinda yerlerini almistir :)

Burcuk said...

:)) karpuz cidden her derde deva, bugun butun gun ne olurdu bir guncuk daha turkish festival olsaydi da gitseydik bir karpuz yemeye diye soylendim durdum:)))

homosapiens said...

cumartesi ben de evde falafel yaptım ve yedim. fakat çok sıcak olduğu için, üzerine humus yapmadım. onun yerine marul ve yeşil soğanla salata yaptım ve falafel köftelerini bu salatanın üzerine koyup yedim. tavsiye ederim, hafif ve güzel oldu.